Kurset  e ndihmes se shpejt vijne te zhvilluara dhe te organizura nga LA FENICE Estintori me rritem te rregullt,prane ambjenteve te saj(salla kursi) perfshir njerez te  kualifikuara.(mjek pune)qe bejne mesimedhenie.

Per ligjin duhen te marrin pjese te pakten dy persona per shoqeri dhe ne fund te kursit  leshohen.
Desumi personale ne pergatitjen e kursit.Nje deshmi e tille eshte e vlefshme per 5 vjet,eshte e vlefshme ne cdo ent shteteror.

Kurse te tilla do te vetem me arritjen e te pakten 10 pjesemarreseve.

 

 
Cedola iscrizione Corso primo soccorso
   La Fenice Estintori S.r.l., 2008   Web design Engegno