Estintore ne sektorin anti zjarre qe nga viti 1997,mbas nje eksperience dhjetevjecare.
Lindi si si nje firme individuale  ne korrik te 2000,dhe transformohet ne LA FENICE ESTINTORI S.R.L..duke zgjerua vete e kompetencen e sigurise aziendale dhe te punetoreve.>>

 
   La Fenice Estintori S.r.l., 2011 - P.Iva 05025980482
   
Web design Engegno